Atlas

ATLAS® - MET PASSIE VOOR KWALITEIT

Direct naar Atlas website

ATLAS® - the shoe company behoort tot de toonaangevende fabrikanten van veiligheidsschoenen in Europa. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1910 produceert  ATLAS® kwalitatief hoogstaande en innovatieve veiligheidsschoenen. Op de moderne productielocatie in Dortmund worden jaarlijks 2,6 miljoen paar veiligheidsschoenen gemaakt en naar alle Europese landen verzonden. Daar zorgt een betrokken team van ruim 1.450 medewerkers voor. De hoge competentie bij de productie is te danken aan onze ervaren vaklieden, die met hun knowhow de doorslaggevende succesfactor vormen.

Als internationaal bedrijf met ruim 1.450 medewerkers in 5 landen is ATLAS® toonaangevend fabrikant van innovatieve veiligheidsschoenen. Europese topbedrijven binnen de industrie en sterke gespecialiseerde handelszaken behoren tot onze klanten.

Iedere ATLAS®-veiligheidsschoen is kwaliteitswerk en precies aangepast aan uw behoeften. Met zorgvuldig geselecteerde materialen, een nauwkeurige verwerking en maximale betrouwbaarheid maken wij producten die u ook morgen nog enthousiast maken.

Geen producten gevonden voor deze selectie.