NIEUW De kastsleutel van PB Swiss Tools PB 900 V02

Pb Swiss Tools uit Zwitserland heeft het weer voor elkaar. De welbekende kastsleutel bleek niet meer te verbeteren. Hier geeft PB weer aan dat niets minder waar is en komt met een nieuw innovatief model op de proppen.

Naast kastsleutel is deze ook geschikt als bithouder voor 1/4"C6 bits.

Met slechts 37 gram staat deze kastsleutel zijn mannetje met wel 9 functies.

 

Specificaties van PB:

Universele schakelkastsleutel met bithouder en 2 PrecisionBits C6

  • 9-in-1 gereedschap voor vierkante, driehoekige, dubbele bij, mengmondstukken, sleuf- en phillipsschroeven
  • voor vergrendelingssystemen voor schakelapparatuur, afsluitingen, bouwdiensten, watervoorziening
  • magnetische bitopname, veilige greep
  • 2 PrecisionBits C6 geïntegreerd, eenvoudige verwijdering
  • gestructureerd oppervlak met afgeronde randen, antislip en ergonomisch in de hand
  • gemaakt van metaalvervanging high-performance polymeer, zeer robuust voor hoge koppels
  • lichtgewicht, compact zakgereedschap met oogje, praktisch in de broekzak of op de sleutelhanger
für Schlitz-Schrauben  für Phillips-Schrauben  für Dreikant  für Doppelbart  für Vierkant  für Schlüsselweite      
 
 

Red Dot winnaar 2021

De innovatieve 9-in-1 multitool met het rode hart van PB Swiss Tools heeft ook de harten veroverd van de jury van de beroemdste prijs voor productontwerp. Geen wonder dat onze universele schakelkastsleutel de Red Dot Award kreeg. Want de innovatieve PB 900.V01 is allang uitgegroeid tot een goede ster voor bouwtechnici, servicemensen en allrounders op alle paden. Velen dragen hun stervormige favoriete gereedschap op de sleutelhanger en zijn blij dat ze altijd het juiste gereedschap bij de hand hebben in hun dagelijkse werk met dit slim ontworpen multitool.

 

Diverse bouwtechnologie – 1 compact gereedschap

Met zijn compacte stervorm is deze echte innovatie gemaakt van hoogwaardig polymeer antislip in de hand. De uitstekende grip zorgt voor een hoog koppel bij het openen en sluiten van kleppen, deuren en poorten. Het afneembare rode hart van het multifunctionele gereedschap dient als praktische bithouder. De bits kunnen worden uitgewisseld en uitgerust volgens individuele behoeften. Zo is het combinatiegereedschap ook geschikt voor het losdraaien en vastdraaien van allerlei soorten schroeven.

9 functies – 37 gram

Deze innovatieve universele schakelkastsleutel met 9 functies is de perfecte sleutelhanger voor alle ambachtslieden: vierkant, driehoekig, dubbele bij, mengmondstukken, sleuf- en phillipsschroeven voor vergrendelingssystemen voor schakelapparatuur, barrières en bouwdiensten. De uitsparing voor de bithouder kan in de buurt van de watertoevoer worden gebruikt voor de vervanging van mengmondstukken en straalregelaars.

Red Dot Award – synoniem voor goed productontwerp

De prijs, opgericht in 1955, eert jaarlijks de producten die het meest opvallen door design en innovatie. De internationale jury van 50 experts uit een breed scala aan vakgebieden onderzoekt de ingezonden producten op formele kwaliteit, ergonomie en duurzaamheid in het kader van een proces dat meerdere dagen duurt – altijd onder het motto "Op zoek naar goed design en innovatie"

Hooggeplaatste jury – sterke concurrentie

De Red Dot Award wordt uitgereikt door talloze deelnemers van over de hele wereld. De beoordelingscriteria zijn dienovereenkomstig strikt. Als een van de winnaars van de Red Dot Award "Product Design 2021" is PB Swiss Tools dan ook bijzonder blij met deze felbegeerde award. En natuurlijk ook over de lovende woorden van de juryvoorzitter: "De winnaars maakten vooral dit jaar indruk op me. Het ontwerp van uw product is uitstekend qua esthetiek en functionaliteit." Een grote stimulans voor ons, maar ook het bewijs dat we op de goede weg zijn in de ontwikkeling van onze innovatieve handgereedschappen.

De rode stip – wat van toepassing is op schilderijen geldt ook voor gereedschappen

In de kunstwereld heeft de rode stip een heel bijzondere betekenis. Dit geldt ook voor de bekroonde 9-in-1 tool van PB Swiss Tools. Want deze innovatieve schakelkastsleutel is allang een bestseller geworden in de vakwereld – nog voordat hij de Red Dot kreeg.