International Design Award Focus Open Silver 2021 gaat naar felgekleurde Wiha-pensleutelset in de Ergostar-houder

Wiha_FocusOpenSilver2021_SSErgostar_300dpi
Vorschau: Wiha_FocusOpenSilver2021_SSErgostar_Anwendung_300dpi

Handgereedschap fabrikant Wiha ontvangt de volle 10 punten voor de bovengemiddelde ontwerpkwaliteit. Inbussleutelsets in de Ergostar-houder de felbegeerde prijs van de Focus Open Silver 2021 van het Design Center Baden Württemberg. De beslissing van de hooggeplaatste jury werd eind mei genomen.

 

De kleurrijke Wiha inbussleutels in de Ergostar houder maken al een paar jaar integraal deel uit van het Wiha assortiment. Wat maakt ze zo populair? Dankzij het gekleurde productontwerp gemarkeerd met UV-lak en praktische kogelkopvorm combineren ze verschillende toepassingsvoordelen tegelijk. De vindbaarheid in donkere machines of werkruimtes verbetert aanzienlijk. Vergeten of over het hoofd zien kan ook worden voorkomen - en dus onnodige vertragingen in het hele productieproces of zelfs dure gevolgschade als gevolg van dergelijke omissies. De innovatieve kogelkopvorm draagt ook bij aan een efficiëntere werkuitvoering, omdat het de toegang tot schroeven vergemakkelijkt en het mogelijk maakt om onder een hoek van maximaal 25° te werken. De opslag in de ErgoStar houder zorgt ook voor een eenvoudige bediening en bestelling. De rotatie van elke stiftsleutel in de houder leidt tot een vloeiend openingsmechanisme dat alle toetsen tegelijkertijd naar de zijkant draait en ze comfortabel aanbiedt. Een klem zorgt ervoor dat de pensleutels niet uitvallen wanneer de houder wordt gesloten of geopend.

 

Nu brachten de juryleden van de internationale Focus Open Award onlangs hulde aan hun speciale productontwerp, dat de "opvallend fatsoenlijke" helpers opnieuw in het middelpunt van de belangstelling zet. De prijswinnaars van dit jaar zullen hun eigenaren niet alleen veel moeite blijven besparen, maar ook veel tijd in het dagelijks professionele leven.